HET SKØNNESTE VERHAAL

ONS VERHAAL

Beiden een diploma fotografie en grafisch ontwerp op zak en vele gemeenschappelijke interesses bracht Skøn Stories tot leven. 

Wat begonnen is met het samen fotografen van gebakjes op het werk, gaat nu verder in het runnen van ons eigen (foto)grafisch bureau. Het idee om samen een eigen zaak op te starten speelt al heel wat langer. 

 

Maandenlang overspoelden onze gedachten met concepten en ideeën voor projecten, de rode draad was steeds hetzelfde: creatief bezig zijn, het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, ideeën uitwerken en concepten tot stand brengen en deze op een creatieve manier omzetten tot een visueel verhaal, was waar onze passie lag.

 

En nu is het zover. Nu mogen we onze passie en creativiteit met jullie delen!

WIE WE ZIJN

Aline Weltjens is een perfectionistische creatieveling. Met haar fantastische oog voor detail vindt ze inspiratie waar ze ook kijkt. Door deze mooie eigenschap is ze in staat om elke omgeving om te toveren tot een interessante setting die uitstekend bij het onderwerp past. 

 

Haar sterke kanten zijn reportage, documentaires en productfotografie.

Aline Winters heeft het talent om een eenvoudig of vaag concept om te toveren tot sterke ideeën en mooie ontwerpen, die steeds worden aangepast aan de wens van de klant en het verhaal van de onderneming. Met deze gepersonaliseerde aanpak stellen we onze klanten graag tevreden. 

Haar passie voor grafisch ontwerp, portret en fashion fotografie vult Aline, Weltjens dus perfect aan. Wat in een uitstekend team resulteert.

VISIE

Wij ontwerpen voor de mensen die interactie hebben met uw merk.