BRANDING

Opvallende tijden vragen voor opvallende merken. Een goede branding zorgt ervoor dat het plaatje compleet is en zet de talenten en sterktes van jouw onderneming in de verf. 

Bij branding focussen we ons niet enkel op de volledige huisstijl maar bekijken we het veel breder dan dat. Waarvoor (be)staat jouw bedrijf, wat is het doel, welk gevoel wil je bij de klant leggen? Eenmaal dit besproken en onderzocht is gaan we aan de slag om dit om te zetten naar iets visueels. Een logo dat meteen in het oog springt van de juiste klant, een aantrekkelijke website en sprekend beeldmateriaal, zorgen voor een mooi samenhangend geheel. Kortom, samen zorgen wij voor een volledige branding die het verhaal vertelt van jouw bedrijf of onderneming.

FOTOGRAFIE

Wij geloven er in dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Daarom is branding doorvoeren in sterke beelden van groot belang. Je laat zien wie je bent, wat je aanbod is of wat je doet en dit blijft bij potentiële klanten ook langer hangen. Hierin kunnen wij je te hulp staan door middel van businessportretten, fotoreportages, productshots en fashionbeelden.

 

Wij creëren het visuele verhaal dat helemaal bij jouw onderneming past. 

VIDEOGRAFIE

Een korte promovideo zorgt er niet alleen voor dat jouw onderneming extra in de kijker staat maar het werk ook motiverend en inspirerend. En als een foto al meer zegt dan duizend woorden, hoeveel vertelt een video dan wel niet?